Over B-Webdesign

Wat doen we ?

B-Webdesign biedt u een eenvoudige maar toch professionele oplossing aan om uw zaak op het internet te presenteren. Geen grafische hoogstandjes of ellenlange intros maar een duidelijk gestructureerde en overzichtelijke voorstelling van wat U te bieden heeft en waarom de klant WEL bij U moet aankloppen en niet bij uw concurrent.

Hoe gaan we te werk ?

Eerst gaan we samenzitten en bespreken we alle aspecten voor het ontwerp van uw site : de inhoud, de vormgeving, gebruikte technologie. Daarna bezorg ik u een gedetailleerde offerte voor uw project met vermelding van alle kosten om uw website online te krijgen.

Na akkoord begin ik met de ontwikkeling van de site waarbij u het verloop van de opbouw ervan kunt volgen en eventueel bijsturen.

Nadat de site online gezet is, bouwen we een evaluatieperiode in. Deze periode geeft U en uw bezoekers de kans om rustig na te gaan of alles is zoals gevraagd en gewenst. Eventueel kan de site dan nog bijgestuurd worden met uw opmerkingen en bevindingen. Als de site af is, krijgt u volledige toegang tot alle broncodes via uw Hosting Control Panel. Het is uw site en u kan er nadien naar eigen goeddunken aan toevoegen of wijzigen wat u wilt.

Mag het wat meer zijn ?

Een zogenaamde statische website kan heel goed zijn om informatie te verstrekken over uw producten en/of diensten. Als de inhoud van uw site regelmatig wijzigt (bv. producten) dan kan u misschien eerder opteren voor een dynamisch site. Daarbij worden alle gegevens op uw site opgeslagen in een database en kan de gebruiker vrij doorheen uw aanbod surfen. Het mooie is ook dat u alle gegevens zelf kan wijzigen en dus geen webdesigner meer nodig heeft om updates door te voeren, in tegenstelling tot een statische site. Enkele voorbeelden :